Designonline.se tar nästa steg i den globala E-handeln.

Den här veckan lanserar designonline.se en ny E-handelsplats för att möta morgondagens krav.

Under ett års tid har vi arbetat med att ta fram en ny global E-handelsplats för inredning och design. Arbetet har inneburit en total översyn av hela vårt nuvarande arbetssätt, utseendet i webbsidan samt bakomliggande funktioner. Det nya gränssnittet har även genomgått utförliga användartester.

Vi är nu redo att lansera och vi hoppas att kunder och besökare skall trivas och uppskatta förnyelsen. Kvalitet i alla led har alltid varit och kommer alltid att vara vår ledstjärna.
Den nya sidan är snabb, lättnavigerad och användarvänlig. Detta är grundkrav hos dagens konsumenter oavsett var han eller hon bor i världen.  Vi har skapat möjligheter att anpassa innehållet för respektive lands konsumenter och deras önskemål såsom lokalt språk, valuta, moms och betalsätt.

- Besökarna måste helt enkelt känna igen sig.  Betalar flertalet fransmän med betalkortet Carte Bleu så är det viktigt att detta betalningssätt erbjuds de franska besökarna, annars blir det kanske ingen affär, säger Jörgen Bödmar, VD i företaget.

Vår investering kommer i en tid när E-handeln växer kraftigt i Europa, ett Europa som idag har 500 miljoner konsumenter. Fler och fler väljer att handla över gränserna och möjligheterna att nå ut internationellt är mycket stor. Det mindre företaget når genom E-handel ut till många fler kunder, samtidigt som konsumenter i alla länder, oavsett var man bor, kan välja och vraka i ett gränslöst utbud. Alla är vinnare på detta.

- Vi har satt målen högt. Inom några år ska våra E-handelsplatser översättas från idag tre till minst sju språk, ha ett stort representativt sortiment av ledande varumärken, stora som små, och fortsatt vara den ledande E-handelsplatsen för skandinavisk design på nätet, avslutar Jörgen Bödmar.


Om företaget
Företaget startades 2002 av Jörgen Bödmar, entreprenör och företagare. Med ett förflutet i SAS och tidigare ägare och VD i ett chefsrekryteringsföretag bytte han inriktning och sadlade om till en helt ny bransch, E-handel med design och inredning. Efter ett grundligt förarbete startade försäljningen under 2003 i E-handelsplatserna
www.designonline.se och www.scandinaviandesigncenter.com, 2008 öppnades www.scandinaviandesigncenter.de och fler E-handelsplatser kommer att öppnas de närmaste åren.  Verksamheten är i stark tillväxt och vår bedömning är att tillväxten fortsätter under många år framöver. Vi är idag tio anställda med en omsättning på ca 30 mkr.


För mer information, vänligen kontakta Jörgen Bödmar, VD 070-718 3177 alt
[email protected]
För bilder, vänligen kontakta Ylva Markstam, pressansvarig, 0480-449921 alt [email protected] 

Trackback
hits