DesignOnLine.se, E-handel design och inredning ökar med 300%

Handelns utredningsinstitut ( HUI ) rapporterade nyligen om en fortsatt mycket positiv utveckling för E-handeln i Sverige. Ökningen beräknas uppgå till minst 30% per år fram till år 2011. Vi gläder oss också att DesignOnLine.se växer, med hela 300% i år!


Informationen bekräftar våra erfarenheter att många tycker att det är snabbt, enkelt och bekvämt att handla på nätet. Även om man bor i staden med närhet till designbutiker så är det ofta praktiskt och enkelt att göra sina inköp när det passar, oavsett tidpunkt på dygnet. Många kunder uppskattar dessutom att det är fraktfritt vid inköp över 700 kr och att vi levererar lagerförda varor inom 2-3 dagar från beställningen. I veckan kom rapport f rån en japansk kund som fick sina varor på endast 3 dagar. Visst är det fantastiskt!


Under hösten har vi förbättrat och förenklat vår webbplats för att det ska bli ännu enklare att finna det du söker hos oss. Vi har infört ett system som tar bort momsen på priserna automatiskt för de kunder som bor utanför EU och vi visar även priserna i besökarens valuta. Andelen utländska kunder ökar hela tiden vilket är jätteroligt. Du kommer att märka ännu fler förbättringar under den närmaste tiden.


I vårt sortiment har vi tillfört ett antal nya leverantörer, t ex. The Snowroom, Bengt Ek Design läckra retroprodukter samt det Norska företaget Northern Lighting under hösten. Fler står på tur att läggas upp direkt efter nyår.


I november och december kommer vi att delta i en stor mediakampanj tillsammans med vår logistikpartner Posten där vi profileras i hela landet. DesignOnLine har tillsammans med en handfull andra företag utvalts att delta. Kampanjen kommer med all sannolikhet att bidra med mycket trafik till vår webbplats och vi är stolta att få medverka.


hits