DesignOnLine expanderar internationellt

Vår satsning att marknadsföra och sälja Skandinavisk design utomlands har börjat mycket bra. Intresset är stort och kunderna strömmar till från alla delar av världen. I dag har vi kunder i alla världsdelar och länderna som vi skickar till blir fler för varje vecka.

Visst är det lite speciellt när man kan få orders från Sydafrika som ska skickas till Nya Zeeland. Eller designintresserade kunder från
Spetsbergen! Häromdagen läste jag en rapport som talade om att handeln på nätet kommer att få sitt stora genombrott efter 2010. Ja, varför inte om man betänker mobiltelefonin och dess utbredning. Det har tagit 20 år och nu har alla sedan länge en egen telefon med alla dess fördelar.

I månadskiftet planerar vi att genomföra en stor uppdatering av vår programvara. Uppdateringen kommer att höja hastigheten i webbplatserna och även ge dig andra fördelar för dig som kund.

Parallellt pågår arbetet med att uppdatera produktnyheter och samla ännu mer information om design för dig som är intresserad. Ett nytt varumärke är Berga Form med mycket fina ursprungs-märkta utemöbler för den kvalitetsmedvetne.


Ett annat nytt varumärke är Kateha, mattor i varierande storlekar med unika mönster i 100% ull. Mönster och design av flera kända designers, bl a från den kända norska gruppen Norway says.

Saknar du något varumärke eller någon produkt? Hör av dig i så fall till oss.


hits