Fri frakt, snabba leveranser i jul hos DesignOnLine.se

Att handla julklappar, inredning och design på nätet är både snabbt, enkelt och bekvämt. Flera av våra kunder berättar om fördelarna med att handla på nätet. En kvinna skrev att hon uppskattade att kunna handla efter att barnen hade lagt sig på kvällen. En annan sa att "äntligen kan jag köpa design även att jag bor i Krokom" Det känns därför mycket bra att vi kan erbjuda alla denna möjlighet.

För en tid sedan läste jag en
amerikansk undersökning från Jupiter Research som pekade på att julhandeln på nätet spåddes öka med 18% i år. Kulmen för näthandeln nås den 11 december för att sedan pågå starkt ända fram till den 21 december. De främsta skälen till att handla på nätet är att man sparar tid, pengar och att det är bekvämt och årets bästa skäl att handla på nätet är fraktfritt vilket DesignOnLine.se också erbjuder

DesignOnLine slår besöksrekord varje vecka, vilket är jätteroligt. Mycket händer och vi har fullt upp med att lägga upp nya produkter och fylla webbplatsen med ny och intressant information om våra formgivare och varumärken. Glädjande är att många nya formgivare kontinuerligt kontaktar oss för att få presenteras och sälja sina produkter genom oss.

Ett sådant exempel är Catarina Giarimi med sina vackra glas. Det finns med all säkerhet många formgivare därute som vi inte känner till. Känner du någon formgivare som du vill rekommendera så kontakta oss gärna.


Nyligen lanserade vi en enkät där vi får veta mer om vad våra besökare och kunder tycker, både positivt och sådant som behöver förbättras. Spontant tycker jag att många andra i detaljhandeln borde göra detsamma. Det är t.ex. häpnadsväckande att man kan investera en kvarts miljon i en ny bil och aldrig få höra ifrån bilfirman efter att bilen är betald. Jag är övertygad om att det finns en djup källa i alla de fantastiska idéer och reflektioner som kunderna bär på.


På tal om bloggar så kan jag rekommendera en blogg som heter husmusen.blogg.se med många och intressanta inlägg inom området design. Sprid den gärna till vänner och bekanta med designintresse.


Slutligen är det min förhoppning att kunna återkomma oftare och mer regelbundet för att ge dig löpande synpunkter, tips och idéer. Min målsättning är att kunna börja med det efter nyår.



hits