DesignOnline, ett tillväxtföretag i tiden!

Julhandeln har just startat och många kommer i år att shoppa julklappar på nätet. Fler än någonsin tidigare om man får lita till Handelns utredningsinstitut (HUI). Redan nu är årets julklapp utsedd av HUI. Det är en GPS. Med den kanske man kan hålla reda på var man är i trängseln på mellandagsrean eller varför inte använda den till att pricka in svampställena i nästa säsong.


I USA inträffar den så kallade Black Friday den 23 november i år, vilket är dagen efter Thanksgiving. Begreppet Black Friday markerar den officiella början av julhandeln i USA men också den period i vilken många handlare kommer tillbaka till svarta siffror i bokföringen.

Hos designonline går vi nu in i den mest hektiska tiden på året. Julhandeln på nätet kulminerar i månadsskiftet och alla arbetar för högtryck. För att möta detta har vi investerat tid och kraft på många saker sedan i höst. 


  • Vi har sjösatt en helt ny teknisk plattform med massor av funktionalitet.
  • Vi har ökat intaget av nya leverantörer och nya produkter vilket ger dig massor av fina varor att välja mellan.
  • Vi har bytt leverantör till UPS på utrikesfrakter vilket gör att vi nu kan leverera till hela USA på endast 3 dagar! Det imponerar på våra amerikanska kunder.


Våra insatser under andra halvåret riktas särskilt till dig som kund med förhoppningen att du ska bli ännu nöjdare med innehållet och hur vi arbetar.


Det har också skrivits en hel del om oss i pressen, bland annat i tidningen Internetworld om vårt arbetssätt. På IDG.se har man utsett www.designonline.se till det 5:e snabbaste växande e-handelsföretaget i Sverige förra året.

I somras hade vi EU-kommissionären Anna Hedh hos oss för att diskutera konsumentfrågor och under november besökte Svenskt näringsliv och riksdagspolitiker oss för att få veta mer om modern e-handel. Det känns som om E-handel verkligen har gripit tag i folks medvetande på ett nytt sätt.


Avslutningsvis kan jag säga att det känns fantastiskt roligt att arbeta med design och e-handel. För 10 minuter sedan la en kollega upp en ny produkt i webbplatsen och nu har vi redan sålt den första till Finland. Kul va!



image6

hits