DesignOnLine, som säljer design och inredning på nätet, växer med 300%

Äntligen januari 2006, vi kan pusta ut och dra efter andan. 2005 avslutade ett fantastiskt designår med många milstolpar att glädjas åt. Massor av nya kunder, leverantörer och nya produkter har funnit varandra genom oss. Under vintern startades en Designblogg i samarbete med Svensk Form och vi öppnade vår egen företagsblogg tillsammans med BlogSoft, en ledande Bloggleverantör i Sverige. Vi deltog i Möbelmässan med egen monter och höll föredrag för formgivare och andra intresserade. Intresset var stort och vi knöt många nya leverantörer till oss.

Under våren genomförde vi ett tekniskt projekt ihop med en amerikansk specialist. Förändringarna vi gjorde ledde till att du nästan med 100% säkerhet kan finna alla våra produkter på någon av de första sidorna i sökresultatet på Internet. Antalet besökare till både den engelska och den svenska webbplatsen ökade med 300% och vi har en stadig uppgång. I december hade vi fler än 50 000 besökare!

Under året har vi också inlett samarbete med www.swedenstyle.com som hjälper oss att nå den japanska marknaden. Det är mycket tillfredställande att vi från och med nu kan erbjuda kundservice på det japanska språket. Våra kontakter med formgivare under året har givit oss massor med värdefulla tips på nya produkter. Dialogen med våra besökare och kunder har ökat och ger oss löpande värdefulla tips. Enkelt uttryckt kan man säga att de är med och utformar vår e-handelsplats vilket vi finner stor glädje i.

År 2006 ser väldigt ljust ut. Konjunkturen är stark och människor fortsätter att öka närvaron på Internet. E-handeln fortsätter att växa och det gläds vi särskilt åt. Att kunna erbjuda skandinavisk design till alla oavsett var de bor känns mycket bra.

Sist men inte minst vill jag uppmana dig att höra av dig till mig om du har några synpunkter, idéer eller tankar som du vill dela med dig.

Välkommen


hits