Designonline.se öppnar ny webbplats för den tysktalande marknaden

Ny webbplats för den tysktalande marknaden
Som en del i vår internationella strategi öppnade vi i slutet av februari vår nya webbplats på tyska. Den tysktalande marknaden omfattar ca 110 miljoner människor i Europa och vi ser fram emot att erbjuda massor av skandinavisk design till designintresserade tysktalande utanför Sveriges gränser. 

Stora möjligheter för designonline.se
Som en del i vår internationella strategi öppnade vi i slutet av februari vår nya webbplats på tyska. Den tysktalande marknaden omfattar ca 110 miljoner människor i Europa och vi ser fram emot att erbjuda massor av skandinavisk design till designintresserade tysktalande utanför Sveriges gränser. 

De flesta besöker oftast webbsidor i sitt eget språk
Vi har tidigare sålt design och inredning till den internationella publiken via vår engelskspråkiga webbplats
www.scandinaviandesigncenter.com men eftersom de allra flesta vill läsa webben på sitt eget språk lanserar vi nu vår webbplats även på tyska. Den heter www.scandinaviandesigncenter.de 

Jag kan också säga att  vi kommer lansera fler nyheter under våren. Det känns extra roligt att det händer så mycket just nu.  

Säkerhet på nätet ? designonline installerar EV extended validation från VeriSign

Är Internet osäkrare än andra kanaler?
Dagligen kan man läsa i media om säkerhetsfrågor och Internet. Man varnar för en det ena, än det andra. Man informerar människor om vad man ska se efter för att kunna avgöra om en sida är säker eller inte. Är då nätet mer osäkert än andra kanaler? Knappast! Det har alltid funnits bedragare som utnyttjar svagheterna i olika system. Hur många gånger har man inte hört om vittjade brevlådor, falska legitimationer och andra fingerfärdiga knep?


Konsumenterna lär sig över tiden
Internet är istället en plats som är transparent och öppen för alla. Det innebär oftast massor av fördelar men också nackdelar som alla Internetanvändare måste ta med i beräkningen. Man behöver helt enkelt lära sig de grundläggande sakerna som att t ex ha uppdaterade virusskydd, uppdaterade datorprogramvara och
unika och svårdechiffrerade lösenord. Och därtill kunskap om vad som gäller. Om ett antal år kommer allt detta vara vardagsmat för de allra flesta men framtill dess kan säkert många uppleva Internet som lite osäkert.


Webbplatsernas ansvar
En annan sida av samma mynt är att webbplatsägarna också tar sitt ansvar och erbjuder sina kunder en webbplats som är säker och som hanterar personuppgifter och annan känslig information på ett tryggt sätt. Det räcker ju inte bara att ha ett enkelt SSL certifikat installerat. Webbplatsägare måste också följa alla konsument lagar och andra lagar samt informera om dessa på ett tydligt sätt. Tyvärr gör inte alla  det idag.


Vårt ansvar
Vi arbetar kontinuerligt med dessa frågor med avsikten att erbjuda en bra och trygg upplevelse när man besöker våra webbplatser. I dagarna installerade vi, som en av de första webbbutikerna i Sverige sk Extended Validation SSL-certificates (EV) där kunden informeras tydligt att webbplatsen har ett giltigt och starkt SSL certifikat genom att hela adresslisten (URL:en) färgas grön. Vill du veta mer om detta så kan du besöka VeriSign.

Vi hoppas att du som kund uppskattar att vi skyddar dig och dina uppgifter på bästa sätt genom denna åtgärd. 

image26


 


hits