Svensk Form hos Designonline

Svensk Form VD, Ewa Kumlin besökte Designonline på plats i Kalmar i mars. Syftet med besöket var att träffas för att diskutera ett fördjupat samarbete kring designfrågor. Det var ett givande möte med diskussioner om hur vi gemensamt kan marknadsföra och sälja svensk design både i Sverige och utomlands.

Då vi sedan flera år är medlemmar i föreningen Svensk Forms företagspool känns det både rätt och angeläget att samordna våra resurser med Svensk Form för att få genomslag på den internationella marknaden och i tider av lågkonjunktur är det än viktigare. Vi deltar också som sponsor i tävlingen Swedish Design Award som sin utställning turnerar över världen. 

I tider där vi översvämmas av produkter av tveksam kvalitet och okänt ursprung känns det skönt att marknadsföra och sälja produkter i bra kvalitet med namngivna duktiga formgivare. Produkter som ofta har ett långt liv framför sig och till och med ett bra marknadsvärde om man skulle vilja sälja dem.  Jag sökte efter den populära Stringhyllan på Blocket.se och antal svar pekar på att det finns en efterfrågan av designprodukter även på andrahandsmarknaden vilket glädjer oss.


Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits