BabyBarnmässan och DesignOnLine.se genomförde designtävling

Förra helgen genomfördes BabyBarn mässan i Göteborg. DesignOnLine hade fått uppgiften att stå som värd för mässans designtävling. Av de fler än 8000 besökarna genomförde nästan 900 tävlingen vilket var jätteroligt. 10 stycken fina designprodukter ur DesignOnLine.se sortiment med inriktning mot barn var utställda och uppgiften var att välja den produkt man gillade bäst samt motivera varför.



Du kan tro att det var kul att lyssna till de tankar och idéer alla hade. Vad är egentligen design? Frågan har lika många svar som deltagare i tävlingen. De rationella såg till funktion, andra till känsla och igenkänning. Några talade om pedagogisk utveckling i samband med en del av tävlingsbidragen, andra om hur barnens motorik och balans påverkades positivt.



På mässans sista dag presenterade vi vilken produkt som folket valt. Det blev tummeldjuret Elna från danska Bobles som gick segrande ur tävlingen, tätt följd av den mycket praktiska barnstolen Rinki från Seimi.



Alla deltagare i tävlingen deltog också i en utlottning med en resa till Legoland för hela familjen. Resan vanns av Caroline Solenborg från Göteborg som blev mycket glad när hon fick beskedet. Dessutom lottades det ut en Gungkanin och ett tummeldjur i samband med dragningen på söndagen.


Sammantaget var det en mycket trevlig helg som gav oss många möten med både nya och gamla bekantskaper.




image3

bObles "Elna"

image4

Vinnaren Marcello Oliviera i tävlingen DesignOnLine Award 2007 

Kommentarer:
Postat av: Erika


Ni borde synas på HOOM som är både ett exklusivt magasin och dessutom en inspirationslkälla via nätet som heter HOOM.se. Alla som bor bra i Stockholmsområdet får magasinet vilket borde passa ert koncept. Gillar er hemsida!
:-) Erika

Postat av: Sophia

Hej
Tycker mycket om er hemsida och har nu en liten fråga.
Jag har skapat en mönsterdesign som jag skulle vilja sälja. Vilka är intresserade av att köpa in mönster till tex Tapeter och vem bör man kontakta?
Mvh
Sophia

2007-06-25 @ 11:18:21
Postat av: Jörgen

Sophia, Jag föreslår att du kontaktar respektive tapettillverkare du skulle kunna tänka dig att samarbeta med.
VH

2007-06-25 @ 11:55:44
Postat av: Anna

Här kan man hitta fler barnrum och barnprylar: http://www.mininredning.se/images.php?show=tag&search=barnrum
/anna

2007-07-24 @ 18:48:48
URL: http://www.mininredning.se
Postat av: thomas sabo

This was the very first project by Thomas Sabo into watches. as properly as the persons had been most certainly a tiny skeptical of what really should be expected.

http://www.thomassabocharmsclub.net/

2010-12-13 @ 03:21:00
URL: http://www.thomassabocharmsclub.net/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits