Julklappstips, julklappar design och inredning – DesignOnLine erbjuder Fri frakt…

Är du stressad inför julen? Har du svårt att hinna med allt från julbak, städning och inköp av julklappar? Då är det både enkelt, snabbt och smidigt att handla på nätet.

Vi får nästan dagligen positiva kommentarer från kunder utomlands som uttrycker sin glädje att kunna köpa något som ingen annan har, en produkt som inte finns på SEARS i Minneapolis eller Printemps i Paris. Eller kommentarer som att det är skönt att kunna handla oavsett när och var man befinner sig.

Men allt är inte bara positivt. Expansionen i nätförsäljning över gränserna hålls tillbaka av de höga fraktpriserna i Europa. Det saknas till stor del konkurrens och heltäckande distributionsnät riktade till konsument i Europa. Annat är det i USA där man kan skicka paket till konsument mellan öst- och västkusten (400mil) med t ex UPS på ett dygn till en försumbar kostnad.

Vi arbetar ständigt med att pressa fraktpriserna hos våra leverantörer. I dagsläget använder vi Posten som har ett väl utbyggt logistiknät och en hög kundservice. Vi är övertygade om att priserna kommer att sjunka över tiden, även för utrikes fraktsändningar.

Eftersom fraktpriserna har stor betydelse för alla som handlar av oss "drar vi vårt strå till stacken" och erbjuder alla en julklapp i form av fri frakt i perioden lördagen den 09 december till söndagen den 17 december 2006. Det hoppas vi att alla kunder uppskattar.


God Jul från oss alla till er alla


Kommentarer:
Postat av: Fraktfritt & Gratis Frakt

Om ni ska erbjuda gratis frakt en annan gång är du välkommen att annonsera det på min ny sajt www.fraktfritt.info. Där försöker jag samordnar en lista av Produkter/företag som levererar utan frakt kostnader!
Tack på förhand!
Fraktfritt info


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits